Unt de cacao Cheia

Unt de cacao Cheia

Unt de cacao Cheia

50 grame in pungulita pop-up

ingrediente Cheia

13,99 lei

Add to cart

More info

se obţine din seminţele de cacao care sunt fermentate în frunze de banană, apoi uscate, prăjite şi presate la rece păstrînd astfel
 conţinutul  bogat în grăsimi nesaturate, omega 3 , 6  şi 9 , vitamine A, E şi K,acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli. iar asta îl face să aibă o importanţă aparte  în cosmetică.Untul de cacao este dedicat  tuturor tipurilor de piele, oferind o hidratare intensă datorită acizilor graşi pe care îi conţine. La contactul cu pielea, untul se topeşte şi este uşor absorbit în piele.Folosit regulat, untul de cacao face ca pielea să capete o textură catifelată şi o strălucire naturală. Este eficient pentru echilibrarea tonului pielii, menţinerea ph-ului, eliminarea roşeţei şi calmarea iritaţiilor (eczeme, dermatită).Ajută la estomparea cicatricilor datorită abilităţii sale de a păstra apa chiar şi în straturile cele mai adânci ale pielii.

Antioxidanţii pe care îi conţine luptă împotriva radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea pielii.

Stimulează sinteza de colagen, întărind, dând viaţă şi tinereţe pielii.

Prevenine şi estompează vergeturile .Asfel este recomandat în hidratarea burticii gravidelor,atît în timpul sarcinii cât şi după.

Folosit la masaj, untul de cacao are un puternic efect relaxant, destresant, energizând întregul organism şi stimulând sistemul imunitar.

Poate fi folosit ca şi cremă solară, având capacitatea de a intensifica bronzul, însă specialiştii spun că nu blochează suficient razele soarelui.

 Aplicat constant pe călcâie, coate şi genunchi, untul de cacao reface ţesuturile epidermei. Pentru a-i potenţa efectul de hidratare, foloseşte-l seara şi acoperă-ţi picioarele cu şosete.

Hidratează, regenerează, revitalizează, fortifică şi oferă volum părului, prevenind despicarea vârfurilor. Dacă ai părul foarte uscat, aplică unt de cacao pe toată lungimea firelor de păr,acoperă-l cu un prosop încălzit timp de două ore şi, apoi, spală-l cu un săpun pentru păr.